KONTAKTA OSS

Samarbete med tillverkare
och leverantörer i Sverige

QGMI tillhandahåller ett integrerat tjänsteutbud som inkluderar kontrakthantering, inköp, inspektion, kvalitetskontroll, logistik och materialhantering för infrastrukturprojekt och offentliga tjänster. Kunder med komplexa infrastrukturprojekt och -program förväntar att QGMI säkerställer en kostnadseffektiv och pålitlig försörjningskedja och upphandlingsprocess som en del av leveransen.

För närvarande omfattar vår växande projektportfölj flygplatser, planskilda korsningar och avloppsreningsverk. QGMI Sweden arbetar med en växande lista över leverantörer som tillför värde till projekten, däribland konsulttjänster för tekniska tjänster eller konsekvensbedömningar, leverans av maskiner, utrustning, råmaterial och medicinska förbrukningsvaror, och tillhandahållande av utbildning eller inredningsarbeten.

Vår ambition är att bli en ledande utvecklare av hållbar infrastruktur på tillväxtmarknader. QGMI behandlar sina leverantörer och entreprenörer som samarbetspartner vid utvecklingen av hållbara projekt. Vi behöver utöka vår svenska leveranskedja och etablera långsiktiga partnerskap med ett brett urval av leverantörer som vill öka sin kundbas och närvaro på tillväxtmarknader. Det ligger i QGMI Swedens intresse att etablera nya samarbeten och konsortier med andra företag för att utveckla nya spännande möjligheter.

Eftersom vi är ett svenskt företag vill vi utnyttja kvaliteten, tillförlitligheten och kunskapen hos små, medelstora och stora svenska företag inom design, konstruktion, bygg, upphandling och driftsättning av våra projekt. Genom att upprätta långvariga partnerskap med våra svenska leverantörer ser vi till att våra klienter får en slutprodukt som håller hög standard och levereras ansvarsfullt till en rimlig kostnad. För att uppnå det erbjuder vi nya möjligheter för svenska leverantörer att exportera och utöka sin kundbas på nya och framväxande marknader.

Genom att ingå partnerskap med leverantörer och entreprenörer som tar ansvar för säkerhet, etik och miljö kan QGMI Sweden leverera kostnadseffektiva upphandlingstjänster av hög kvalitet till sina kunder och deras projekt. Alla leverantörer och underleverantörer genomgår vår due diligence-process och måste följa vår etiska kod för leverantörer och våra hållbarhetsstandarder.

Vi letar efter nya leverantörer som vill öka sin export och expandera till nya marknader. Om du vill anmäla ert intresse att bli leverantör av produkter eller tjänster till QGMI, fyller du i vårt leverantörsregistreringsformulär så kontaktar vi dig omedelbart.

Det är av högsta vikt för oss att arbeta med innovativa, pålitliga och snabba leverantörer för att vi ska kunna förbättra vårt utbud av tjänster och ta fram de bästa tekniska lösningarna och konstruktionslösningarna till våra kunder. QGMI Sverige letar alltid efter nya tillverkare och leverantörer inom sektorerna för infrastruktur och offentliga tjänster. Vi strävar efter att bilda långsiktiga partnerskap och hjälpa våra partner att hitta nya möjligheter att exportera det de producerar/distribuerar till tillväxtmarknader.

Ägna några minuter åt att fylla i formuläret nedan med kontaktuppgifter och information om företaget. När alla obligatoriska uppgifter är ifyllda klickar du på ”Skicka” för att anmäla ert intresse som leverantör.

Intresseanmälan utgör ingen garanti för att få offertförfrågningar, leveranskontrakt eller bli kontaktad av QGMI Sweden eller någon annan enhet inom QGMI Group. Din anmälan gör att QGMI Sweden och övriga enheter inom QGMI Group får upp ögonen för er och de kontaktuppgifter som du har angett kan komma att användas när vi letar efter nya leverantörer.

Genom att skicka en intresseanmälan godkänner du för din organisations räkning att QGMI Sweden och övriga enheter inom QGMI Group får kontakta er gällande eventuella varor eller tjänster som ska köpas.

QGMI Sweden kommer att spara dina personuppgifter i vår lista över potentiella leverantörer. Syftet är att kontakta ditt företag och dig för specifika uppgifter. Därför krävs det att du anger ditt namn, din titel, din mejladress och ditt telefonnummer.

Vi rekommenderar att du läser vår sekretesspolicy för mer information om vår insamling av personuppgifter.

  • Företagsinformation

  • Företagsinformation

  • Skriv en kort beskrivning av ert produkt- eller tjänsteutbud och ange i vilken del av byggvärdekedjan den passar.
  • Bifoga användbar information om företaget, till exempel en broschyr, katalog, portfölj, etc. Du kan bifoga högst två filer.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Scroll to Top